babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Ismerd meg a Baby Lion slágertermékeit (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A Baby Lion népszerű webáruház minőségi babatermékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. A lengyel Lionelo és Sun Baby márkák hivatalos disztribútora hazánkban, innovatív termékeiket versenyképes árakon kínálja. Célja a dizájnt, a magas minőséget és a vonzó árat kombináló babagondozási termékek népszerűvé tétele.

Megadja a választás lehetőségét a szülőknek, bármilyen babatermékről legyen is szó. A praktikum, a kedvező árfekvés és a vonzó megjelenés egyaránt fontos tényező a széles termékkínálat megalkotása során. Legnépszerűbb termékeik nemcsak szépek, de árban is felveszik a versenyt egyszerűbb társaikhoz képest. Két slágertermékük a Lionelo Annet sportbabakocsi és a Bastiaan autósülés.

 

Bemutatkozik a Lionelo Annet sportbabakocsi

 

A legnépszerűbb lapra csukható sportbabakocsik egyike Annet márkájú. Újszülöttkortól 36 hónapos korig használható, és mindent tud, amire a babás időszakban szükség van. Remek választás mindazoknak, akik olcsó babakocsit keresnek városi használatra. A 22 kg-ig használható, könnyen lapra csukható babakocsi nagy rekesszel segíti a mindennapokat. Extraként lábzsákot, rejtett szúnyoghálót, pohártartót és esővédőt tartalmaz.

 

Keresd a Lionelo Bastiaan 360 fokban forgatható gyerekülést

 

A Bastiaan forgatható bázistalpas autósülés, melyben a kényelem és a maximális biztonság nem zárja ki egymást. Gazdaságos és praktikus, mivel újszülöttkortól az eltávolítható szűkítőbetéttel egészen 36 kg-os súlyhatárig használható.

 

A Lionelo a gyermekjárművek kategóriájában is listavezető. Alex fantázianevű futóbiciklije is kategóriája népszerű terméke.

 

Küldetés a szülők segítése

 

A Sun Baby szintén húzónév a babás eszközök, járművek és babaszoba-berendezések között. Játékaik és termékeik széles választékával segítik a családokat. Kínálatukban utazóágyak, játszószőnyegek, pihenő- és etetőszékek, triciklik, futókerékpárok és sport bébitaxik tartoznak, amik a babák változatos fejlesztését és szórakoztatását segítik a modern elvárásoknak megfelelően.

 

A cég az ügyfelek tapasztalatait felhasználva fejleszti termékeit. Figyel a környezetvédelmi előírásokra is, számtalan „öko” terméket, játékot és járgányt gyárt, melyek fából készültek vagy környezetbarát festékekkel kezeltek. Babatermékeikért látogass el weboldalukra!

Ajánló

Egy kis segítség, ha úton van a testvér.
Keltsük életre az érzéseket!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Fantasztikusan érzem magam a bőrömben! Tényleg. Ha majd borzalmas hetem lesz, emlékeznem kell erre az érzésre.

- Stephen Chbosky -

A legjobb baba ajándék!